2020 Toyota Supra parçalarına ayrıldı! (video)

2020 Toyota Supra parçalarına ayrıldı! (video)

Papadakis Racing isimli Formula Drift takımının YouTube kanalından paylaşılan videoda 2020 Toyota Supra tamamen parçalandı.

2020 Toyota Supra parçalarına ayrıldı! (Video)

Yarışlarda kullanacağı otomobillerini baştan tasarlayan Papadakis Racing isimli Formula Drift takımı bu sefer de 2020 Toyota Supra modelini en ince ayrıntısına kadar parçalarına ayırdı.

Papadakis Racing, 2020 yılında katılacağı yarışlar için hem hızlı hemde eşsiz bir tasarım için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takım yeni tasarlayacağı otomobil için 2020 Toyota Supra modelinin alt yapısından yararlanmayı tercih etti. Steph Papadakis tarafından seslendirilen YouTube’da yer alan videoda Papadakis Racing takımının 2020 model Toyota Supra modelini tamamen parçalarına ayırdığı görülüyor. Tüm parçaları çıkarılarak sadece aracın iskeletine ulaşan takım yeni tasarlayacağı aracında bu iskeleti kullanacak. Sadece hızlı araçlar tasarlamayan ekip aynı zamanda eşsiz bir tasarım için de çalışıyor. Bu nedenle Papadakis Racing Formula Drift takımı aracın iskeleti üzerinde de modifikasyonlar yapacak gibi görünüyor.

Özellikle otomobil tutkunlarının merakla izleyeceği 7 dakika 50 saniye süren bu videoda aracın adeta tüm yapım aşamaları geriye sarılıyor gibi. Özellikle aracın iskeletine ulaşmak isteyen ekip çok titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. 2020 Toyota Supra modelinin nasıl bir montaj sürecinden geçtiğinin yorumlanması konusunda oldukça bilgi içeren videoda en çok dikkat çeken noktalardan biri de aracın motorunun 1000 beygir güç üretebilecek şekilde modifiye edilmesi oluyor. Sizde otomobillerin hangi parçalardan oluştuğunu merak ediyorsanız bu video tam size göre.

KAYNAK : Teknolojioku

Sosyal Medya'da Paylaş

Yorum gönder