2020 yılında Google’da en çok neler arandı? İşte cevabı!

2020 yılında Google’da en çok neler arandı? İşte cevabı!

Bu yıl Google’da en çok aranan kelimeler belli oldu. İşte 2020 yılında en çok aradığımız kelimeler!

Yeni yıla girerken yeni beklentiler ve umutlar ile beraber gireriz. 2019 senesi çok iyi geçmemişti, bu sebepten dolayı da herkes 2020 yılına heyecan içerisinde girdi. Ancak çoğu kişi bilir ki, kötü günler geride kaldı sırada daha kötü günler var diye bir söz vardır. İşte 2020 yılı tam da böyle geçti. 2019 yılını mumla arattı ve başımıza neredeyse gelmedik felaket kalmadı. Açıkçası bir uzaylı istilası bekliyorduk ancak zannediyoruz ki seneyi hayatta kalarak tamamlamayı başaracağız. Peki ama beklentilerin çok gerisinde geçen bu yılda insanlar Google’da en çok neleri aradı? Gelin beraber bakalım!

Kobe Bryant

2020 çok şey aldı elimizden ama belki de en içimizi acıtanı Kobe Bryant oldu. Efsane basketbolcu, bir helikopter kazasında yaşamını yitirince Google’da bu sene en çok aranan isimlerden birisi oldu.

Vaccine (Aşı)

Bu sene Google üzerinden en çok aranan kelimelerden birisi de Vaccine oldu. Kelimenin aşı anlamına geldiğini hesaba katacak olursak bu yıl çok fazla aranmasının oldukça normal olduğunu söyleyebiliriz.

Zoom

Pandemi dönemi ile beraber en çok indirilen uygulamalardan birisi Zoom olmuştu. Sevdiklerimiz ile görüntülü olarak sohbet imkanı bulduğumuz Zoom, Google üzerinden de arandı.

Sosyal Medya'da Paylaş

Yorum gönder